Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağPlaj Voleybolu Nefesleri Kesti

Plaj Voleybolu Nefesleri Kesti

Hatay’ın Samandağ ilçesi Çevlik Mahallesinde kumsalda düzenlenen Plaj voleybolu turnuvası birbirinden çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalarla renkli ve keyifli bir ortamda gerçekleştirildi.

As Gençlik spor Kulübü tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesinin de sponsorlar arasında yer aldığı Plaj Voleybol turnuvası yoğun ilgi gördü. 13-14 Ağustos tarihleri arasında Samandağ Çevlik sahilinde gerçekleştirilen turnuvada takımlar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuva nedeniyle Çevlik sahili hem hareketli bir hafta sonu geçirdi, hem de organizasyonu takip ede vatandaşlar ise takımların maçı kazanma mücadelesini izlemenin keyfini yaşadılar.

FİNAL GECESİ GENÇLER EĞLENDİ…

Samandağ Çevlik sahili, düzenlenen plaj voleybol turnuvasının finalleri sonrasında gece müthiş bir eğlenceye de ev sahipliği yaptı. O ses Türkiye’den ünlü seslerinden Açelya Yılmaz verdiği konserde şarkılarıyla izleyenlerine büyük bir coşku yaşattı. Ayrıca DJ Alaz da müziklerinle gençleri dans ettirdiği ve eğlendirdi.

Organizasyonu üstlenen As Gençlik Spor Kulübü, başta Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Çevlik (Kapısuyu) Muhtarı Bayram Yüksel’e teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER