Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunPolis Örümcek adamı yaralamış

Polis Örümcek adamı yaralamış

Örümcek adam olarak tanına ve moral vermek üzere İskenderun’a gelen Ayaz Koç, sabah kostümüyle Kaptan Paşa Camisi’nde bayram namazı kılarken ihbar üzerine ters kelepçe ile göz altın alınırken polislerin ayağına basarak yaraladığını söyledi.

 

.

ÖRÜMCEK ADAMIN AYAĞI ALÇIDA

Yaşadıklarına anlam veremediğini ve ne olduğunu bir türlü anlayamadığını aktaran yerli örümcek adam Ayaz Koç, “Caminin dışında çocuklarla fotoğraflar çekildik, sonra kostümü değiştirmeden camiye girdim Bayram namazını, cemaatle birlikte kıldık. Hoca vaaz verirken birden arkamdan polis ağabeyler beni sardı. Anlatmaya çalıştım ama apar topar beni dışarı çıkartıp avluda yere yatırarak ters kelepçe taktılar” dedi.

Kendisinin deprem bölgesindeki insanlara moral vermek için, 31 şehri gezip, yerli örümcek adam olarak iyi bir niyetle yola çıktığını hatırlatan Ayaz Koç “Kötü niyet bırakmak istemezdim. Çantam yanımdaydı yanımda kıyafetlerim vardı. Ama beni insanlar deprem bölgesinde bu kıyafetle tanıdıkları için de kostümümü değiştirmedim. Halka moral vermek istedim. Sanırım yanlış bir tepki oldu. Biri tarafından şikâyet edildim. Hoca vaaz verdiği sırada arkamdan atlamalar oldu. Boynumda izleri de var. Bekçiler olsun polis abiler olsun elimden çektiler. Bağırıp durumumu anlatmaya çalıştım, dinlemediler ve beni caminin avlusunda ters kelepçe yaptılar. Ayağıma bastılar, şuan ayağım alçıda zaten. Ben böyle bir şey yaşamak istemezdim. Beni alıp hastaneye götürdüler. Orada tedavimi yaptırdıktan sonra getirip beni otele bıraktılar. Bu olayı yaşadığım için çok üzgünüm. Yürüyemiyorum ihtiyaçlarımı gidermekte zorlanıyorum. Şikâyetçi olmadım bir sürü yazanlar var, şikayetçi olmayı diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER