Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayPolis ve Bekçiler Gözaltına Alındı!

Polis ve Bekçiler Gözaltına Alındı!

Ümit Özdağ, AKP’lileri Gözaltına Alan Polis ve Bekçilerin Açığa Alındığını, Amirlerin Sürüldüğünü İddia Etti.
Edinilen son dakika gelişmesine göre Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kavgaya karışan 4 AKP Gençlik Kolları üyesini gözaltına alan 1 polis ve 2 bekçinin açığa alındığını ileri sürdü. Özdağ, “Bu işlem Türk polisini, HDP’li milletvekilinin Türk polisine attığı tokattan daha fazla yaralamıştır. Siz Türk polisini şamar oğlu mu zannettiniz?.. Emniyet Teşkilatı, AK Parti’nin özel koruma ordusu değil, büyük Türk milletinin polisidir… Dün gece bu olayın ortaya çıkmasıyla birlikte iki amirin tayinlerinin Ağrı ve Şırnak’a çıktığını duydum.” diye konuştu.

 

SUÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU!

Bugün burada Zeytinburnu’nda olmamızın nedeni Zeytinburnu’nda Türk polisine ve bekçisine terbiyesizce saldıran, huzur bozan AK Parti Gençlik Kolları üyesi dört kişi hakkında işlem yapılmasının suç işleri bakanı Süleyman Soylu tarafından engellenmiş olmasıdır. Gözaltı işlemleri yapan polislere suçlulardan özür diletilmiş, kelepçe takan bir polis ve iki bekçi açığa alınmıştır. Bu arada duyuyoruz ki AKP İlçe Başkanı, polis arkadaşı aramış ‘merak etme seni bir hafta sonra göreve geri iade edeceğiz’ demiş. Ben buraya gelmeden önce bazı teşkilat mensubu arkadaşlarımızın kulağına ‘böyle bir olay olmadı’ diye fısıldanmış. Bakın resmi evraklar benim elimde, sakın böyle bir numara çekmeye kalkmayın, çok mahcup olursunuz.” ifadelerini kullandı.

BELGELER HER ŞEYİ AÇIKLIYOR!

Elindeki belgeleri göstererek konuşmasını sürdüren Özdağ; ”Bakın arkadaşlar sadece 2021’de gerçekleşen intiharlar dört sayfa, 100’ün üzerinde polis intihar etmiş. Bir yandan hırsız, uğursuz, tecavüzcü, katil; diğer yandan ‘aman dokunmayın’ dedikleri Suriyeli, Afgan’ıyla uğraşan polis; bir de Soylu zihniyetinin baskıları altında evlatlarını intiharlarda kaybetmektedir. Zafer Partisi Genel Başkanı olarak; buradan sesleniyorum, yıllarca polis akademisinde öğretim üyeliği yaptım. Binlerce polis amiri öğrencim oldu. Sizin dertlerinizi ve polis teşkilatının bütün dertlerini, sorunlarını gayet yakından biliyoruz. ve Türk devletini, Türk milletine geri vereceğiz. Emniyet Teşkilatı, AK Parti’nin özel koruma ordusu değil, büyük Türk milletinin polisidir. Polisi ezdirmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Özdağ, tutanakları paylaşıp paylaşmayacağı sorusu üzerine “Zamanı gelirse paylaşırım ama şu aşamada paylaşmayı düşünmüyorum. Ama durum ne yazık ki mide bulandırıcı” dedi.

Polislerin açığa alınmasıyla ilgili soru üzerine Özdağ, “Son tayinlerde tayini olmayan buradan dün gece bu olayın ortaya çıkmasıyla birlikte iki amirin tayinlerinin Ağrı ve Şırnak’a çıktığını duydum. Resmi evrak hazırlandı mı bilmiyorum ama galiba hazırlanıyordu resmi evrakta. Durum bu merkezde” yanıtını verdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER