Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberPolisten Uyuşturucu Operasyonu…3 tutuklama

Polisten Uyuşturucu Operasyonu…3 tutuklama

İskenderun ilçesinde Emniyet Müdürlüğü KOM ile özel harekat ekiplerinin ‘uyuşturucu ve yağma’ suçlularına yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm birimlerin, şehrin birçok yerinde yürüttüğü huzur ve güven operasyonları adı altında sürdürdüğü başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediliyor.

İskenderun ilçesinde Emniyet Müdürlüğü (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) Gurup Amirliğine bağlı narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve yağma suçlarına karıştığı tespit edilen şüpheli için harekete geçti.

Şüphelilerin Gültepe ve Buluttepe Mahallesi’ndeki adreslerine özel harekât polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, 4 kişiyi gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından evrakları hazırlanan 4 şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

İskenderun Adliyesinde mahkemeye çıkartılan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER