Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberPolonyalı öğrenciler MKÜ de

Polonyalı öğrenciler MKÜ de

 

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde (MKÜ) Erasmus kapsamında eğitim gören yabancı öğrenciler, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yusuf Önlen’ı ziyaret ettiler.
2018-2019 eğitim-öğretim döneminde Erasmus Programı kapsamında staj hareketliliği gerçekleştirmek için Polonya Witelon Devlet Üniversitesi’nden MKÜ’ye gelen ve eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrenciler, Daria Pawelek ve Natalia Puk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önlen ile bir araya geldi. Prof. Dr. Yusuf Önlen’in makamında gerçekleşen ziyarete Uluslararası İlişkiler Birimi, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Yaran ve Öğr. Gör. Melodi Çiftçi de katıldı.
Ziyarette, MKÜ’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Polonyalı öğrenciler, Türk kültürünü daha yakında tanıma şansını elde ettik, yeni arkadaşlar edindik ve önemli kazanımlarla ülkemize dönüyoruz. Hatay’ı ve MKÜ’yü, kendi üniversitemizde tanıtarak, bu güzel şehre ve Üniversiteye gelmelerini tavsiye edeceğiz’’ şeklinde duygularını dile getirdiler. “Bize bu fırsatı sağlayan Mustafa Kemal Üniversitesi’ne ve Uluslararası İlişkiler Birimi’ne teşekkür ederiz” dediler.
Öğrencilere sertifikalarını takdim eden Prof. Dr. Yusuf Önlen, Erasmus programına çok önem verdiklerini, üniversite olarak Avrupa’daki 19 ülkeden 130 üniversite ile anlaşmaları olduğunu belirtti ve kendi ülkelerinde çevirmenlik bölümünde okuyan Polonyalı misafir öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER