Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağPril yiyecek desteği sağlıyor

Pril yiyecek desteği sağlıyor

Türkiye’nin sıvı bulaşık deterjan markası Pril, geleneksel değerlere saygı duyan ve dayanışma ruhunu yansıtan bir adım atarak Ramazan ayında Hatay’daki ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Samandağ’daki konteyner kentte gerçekleştirilen bu proje kapsamında, Pril, toplam 33.000 öğün iftar ve sahur ikram etmeyi hedefliyor.

Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı ve Henkel Tüketici Markaları Genel Müdürü Güray Yıldız, projenin amacını vurgulayarak, “Türk Henkel ailesi olarak, deprem sonrası süregelen desteğimizi Pril markamızla Ramazan ayında yiyecek ikramı şeklinde sürdürmekteyiz. Samandağ’daki konteyner kent sakinlerine 30 gün boyunca toplamda 33.000 sahur ve iftar öğünü ikram edeceğiz. Gelecekte de çeşitli projelerle deprem bölgesine destek olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında, uzun süre bölgede kalan ve gönüllü olarak hizmet veren Şef Türev Uludağ liderliğindeki ekip, konteyner kent sakinlerinin sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak özenle hazırlanan menüleri vatandaşlara ikram ediyor. Hazırlanan menüler, günlük olarak Pril çadırına getirilerek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER