Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelProje Katılımcılarını Bekliyor...

Proje Katılımcılarını Bekliyor…

Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından finanse edilen, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hazırladığı ve yürütücüsü olduğu, “2015-31-96 no.lu HUZURLU KADIN HUZURLU TOPLUM” Projesi paydaşları katılımcı bekliyor.

İlk toplantısı, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı 4. kat toplantı salonunda geçtiğimiz hafta yapılan ve Hatay 2. Aile Mahkemesi Hakimi Neslihan TÜRKER’in başkanlık ettiği toplantıda; proje hakkında tanıtım, bilgilendirme, iş bölümü dağılımı, paydaşların yapabileceği katkılar, projedeki aile içi iletişim becerilerini arttırarak ve boş zamanlarını yapılandırmak faaliyetlerin neler olabileceği, aile üyelerinin nasıl psiko-sosyal ve pratik destek alarak hayatlarını yeniden kurabilecekleri ve toplumun bir üyesi olarak güvenlerinin yeniden oluşturulmasında onlara nasıl destek sağlanabileceği, sergiler, kitap okuma faaliyetleri, geziler, piknikler, hobi kursları ve seminerler üzerine görüşmeler yapıldı.

Bu arada projeye katılmak isteyen, bilgi almak isteyen kursiyer adaylarının ve gönüllülerin Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Hatay Adalet Sarayının 4.kat 446 nolu odada bulunan Proje Ofisine başvuru yapabilecekleri kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER