Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağprojeleri yerinde inceledi

projeleri yerinde inceledi

 Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Ataköy Mahallesi’nde yapımı devam eden ve hızla bitme aşamasına gelen Çok Amaçlı Salonun ve Avcılar Mahallesi’ne kazandırılan futbol sahasının yanında bulunan alanda yapımı devam eden Spor Kompleksi’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çok kısa bir zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

 

Ataköy Mahalle Muhtarı Necati Kurnaz ve Avcılar Mahalle Muhtarı Vahit Yolcu, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a hem kendi hem de mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler.

 

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Bugün Ataköy ve Avcılar Mahallelerimizi ziyaret ederek, mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde açılışlarını gerçekleştireceğimiz projelerimizi yerinde inceledik.

 

Göreve geldiğimiz ilk günden beri Samandağımızın dört bir yanına hizmet götürmek için sahadayız. Seçim sürecinde her mahallemize bir Çok Amaçlı Salon yapma sözü vermiştik. Seçim vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Çöğürlü, Değirmenbaşı, Koyunoğlu, Cumhuriyet, Tomruksuyu ve Mızraklı Mahallelerimizden sonra Ataköy Mahallemizde de Çok Amaçlı Salonumuzun yapımında sona geldiğimizi belirtmek istiyorum.

 

Ayrıca Avcılar Mahallemize kazandırdığımız Futbol Sahamızı tam anlamıyla bir spor kompleksine çevirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Vatandaşlarımızı sevindirecek bu projelerimizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER