Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunProtokolün yeni yıl ziyaretleri

Protokolün yeni yıl ziyaretleri

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, yılın ilk saatlerinde yeni yıla görev başında giren güvenlik güçleri, itfaiye ekipleri ve hastane çalışanlarının yanısıra yatan hastalar ve depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Yusuf Yıldırım ile kenntteki güvenlik ve kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri ile biraraya gelen Kaymakam Demiryürek, daha sonra Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi’nde yaşamlarını sürdüren depremzedeleri ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, her zaman olduğu gibi yeni yıl gecesinde de halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveri ve gayretle çalışan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, yeni yıllarını kutladı.
Herkesi derin acılara sevk eden ve tarihin gördüğü en büyük felaketlerden biri olan 6 Şubat depreminin hafızalara kazındığı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Kaymakam Demiryürek, “Bu korkunç depremde kaybettiğimiz vatandaşalrımızın acıları halen yüreğimizde. Onları bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalan acılı yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar dilerim. Kentimiz için, huzurumuz için kimi ailesinden, kimi sevdiklerinden ayrı şekilde yeni yıla girecek emektar ve fedakar polis ve jandarma teşkilatımızın, sağlık çalışanlarımızın, itfaiye ekiplerimizin her bir üyesine minnetle teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER