Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunPÜİS İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten, Artan Benzin Fiyatlarından Sonra Açıklama Yaptı

PÜİS İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten, Artan Benzin Fiyatlarından Sonra Açıklama Yaptı

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten, yaşanan petrol fiyatlarının artışı sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamasında zamlar sonrası insanların ‘pompacı’lara haksız yere kızdığını belirten Erten, gelen zamların petrolcüleri de zarara soktuğunu söyledi. PÜİS İskenderun Şube Başkanı Erten’in açıklamaları şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın yaşadığı bu krizlerden dolayı akaryakıtta olan zamlardan sonra bazı insanların ‘pompacı’ diye tabir ettiği istasyon sahiplerini suçladığı görülmektedir. Aksine pompasının bu zamlardan zarar ettiğini bazı insanların bilmeden konuşmaları, zamların ve pompasının karlarını devlet tarafından belirlendiğini bilmedikleri anlaşılmaktadır.

Zam dolayısıyla sanki 15 Temmuz gibi istasyonlara saldırı olmaktadır. Pompacı ne yapsın? Yakıt yok diyemediği için zarar etmektedir. Pompacı yakıtı alırken devletin K.D.V ve Ö.T.V’sini peşin ödemektedir. Yakıtın satışının tahsilatını ise günler ve aylar sonra yapmaktadır. Pompacıyı dışardan eleştirmek insanların kolayına gelmektedir. Kimse işin aslını araştırmadan eleştiri yapmaktadır. Lütfen duyarlı olalım, bu gemide hepimiz aynı durumdayız.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER