Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelRefik Eryılmaz bizimle görüşmek isterse, görüşmeye hazırız!

Refik Eryılmaz bizimle görüşmek isterse, görüşmeye hazırız!

Halkların Demokrasi Partisi Hatay İl eş Başkanı Mehmet İnsan, CHP Hatay eski Milletvekili Refik Eryılmaz’ın partilerinden aday olacağına ilişkin iddialara açıklık getirdi.

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz HDP Hatay İl eş Başkanı Mehmet İnsan, Hatay eski Milletvekili Refik Eryılmaz’dan şu ana kadar bir talep gelmediğini, ancak kuslislerde dolaşan söylentiler bulunduğunu belirtirken, “Sayın Eryılmaz bizimle görüşmek isterse, biz görüşmeye hazırız. Hatay’da Milletvekilliği yapmış değerli bir şahsiyettir. Talebi olursa elbette seve seve görüşürüz” ifadesinde bulundu.
REFİK ERYILMAZ: HALKIMIZ BİZİ NERDE GÖRMEK İSTİYORSA ORADA OLACAĞIZ
Öte yandan CHP Hatay eski Milletvekili Refik Eryılmaz’ın HDP’ye geçeceği yönündeki kulislerde dolaşan söylentilere ilişkin görüşlerine başvurduk.
Hatay eski Milletvekili Refik Eryılmaz, doğru olduğuna inandığı değerleri savunmaya devam edeceğini ve Halkın kendisini nerde görmek istiyorsa orada olacağını ifade ettiği açıklamasında düşüncelerini şöyle aktardı:
“Malumunuz, kaçak saraydaki padişah erken seçim kararı vermiştir. Bu seçimde tavrımızın ne olacağı ile ilgili sorularla sık sık karşılaşıyorum. Değişik yorum ve değerlendirmeler yapılıyor.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğru olduğuna inandığımız değerleri savunmaya ve halkımızın yanında yer almaya devam edeceğiz.
Koltuk makam ve mevkiyi ön planda tutmayan ve bölgemizin içinde bulunduğu kritik durumu göz önünde bulunduran bir anlayışla değerli halkımızla mevcut durumu istişare ediyoruz.
Dolayısıyla tavrımızı belirleyecek yegane kılavuz, kişisel beklentilerimiz değil halkımızın iradesi olacaktır. Halkımız, (siyasetin dışında kalmak dahil) bizleri nerede görmek istiyorsa biz orada olacağız.
Ciddi riskler altında olan bölgemizin ihtiyaçları ve halkımızın tercihleri doğrultusunda şekillenecek tavrımızı sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER