Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunRektör Depci Başkan Altan'ı ziyaret etti

Rektör Depci Başkan Altan’ı ziyaret etti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Payas’ta yeniden belediye başkanı seçilen Bekir Altan’ı makamında ziyaret eden Rektör Depci, mazbatasını alarak göreve başlayan Altan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sohbet havasında geçen ziyaret karşılıklı fikir alışverişleriyle devam ederken, Rektör Depci İSTE’ye Denizcilik Teknolojileri Meslek Yüksekokulu için tahsis edecekleri yer ve sundukları destek için Başkan Bekir Altan’a teşekkür etti. Başkan Altan’ın yıllardır Payas ilçesine önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden İSTE Rektörü Depci, ilçe halkının teveccühüyle yeniden başkanlığa seçilen Bekir Altan’ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Rektör Depci “Başkanımız Bekir Altan geçtiğimiz aylarda protokolünü imzaladığımız yerleşkeyi en kısa zamanda teslim edileceklerini belirterek bizi mutlu etti. Daha önce olduğu gibi ortak bir şekilde gerçekleştirdiğimiz projelerimize yeni dönemde de yenilerini ekleyeceğimize şüphemiz yok” dedi.

Hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona eren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin bu nazik ziyaretinden ötürü mutlu olduğunu ifade etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER