Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunRektör Depci'den 19 Mayıs Mesajı

Rektör Depci’den 19 Mayıs Mesajı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesini başlattığı 19 Mayıs’ın 103. yıl dönümünde,  tüm milletimizin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diyerek başladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve sonraki kuşaklara aktaracak gençler yetiştirmek sorumluluğuyla kurulduğumuz günden bu yana çalışıyoruz. Bağımsızlığına düşkün Türk Milletinin esaret zincirini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kırmasının ilk adımı olan 19 Mayıs, gençlere armağan edilmiştir. Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği Türk Gençleri, onun yolundan yürümeli ve ülkemizi daima ileriye taşımalıdır.

Kıymetli gençler, her biriniz ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Bunun bilincinde olarak çalışacağınıza, yaşayacağınıza ve yarınları şekillendireceğinize inanıyorum. Üzerinde yaşadığımız bu ülke için canını feda etmiş tüm şehitlerimize saygı duyarak onların emaneti bu vatana sahip çıkacağınızdan eminim. Daima çalışkan ve üretken olmanızı ümit ediyorum. Hafta boyunca Atatürk Haftası Etkinliklerinde gençliğinizin enerjisini yansıtan bir programla eğlendiniz, bu sizin hakkınızdır. Bugünü yaşamanın haklı gururu ve coşkusu içerisinde saygı ve sevgi ile hepinizi selamlıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyor ve rahmet diliyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER