Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunRektör Depci'den 8 Mart Mesajı

Rektör Depci’den 8 Mart Mesajı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözünü hatırlattı. Rektör Depci, “Kadınların daha huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir toplum için bilim, sanat, edebiyat, spor, siyaset ve tüm çalışma alanlarında kadınlar bugüne kadar pek çok başarılı çalışmaya imza atmıştır; atmaya devam edeceklerine de eminim” dedi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci mesajında, “Kadınların bugüne kadar elde ettikleri kazanımlar elbette önemlidir ancak önümüzde kat etmemiz gereken uzun bir yolumuz olduğu aşikârdır. Bu yolda her ferdin üstüne düşen görevi yerine getirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla bilim yolunu birlikte aydınlattığımız mesai arkadaşlarımın ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER