Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelREYHANLI ŞEHİTLERİMİZİN ACILARI DİNMEMİŞTİR!

REYHANLI ŞEHİTLERİMİZİN ACILARI DİNMEMİŞTİR!

Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Reyhanlı patlamasının 5 yılı dolaysıyla bir basın açıklaması yaptı. Yıldırım basın açıklamasında Reyhanlı patlamasında şehit olanların acısının dinmediğini söyledi. Bu patlamaların arkasında istihbarat birimleri ve Amerika olduğunu ifade etti.
Başkan Yıldırımın Açıklaması şöyle

“Reyhanlı patlamasının üzerinden 5 yıl geçti. Patlamadan bu yana Reyhanlı’da şehit edilenlerin failleri halen bulunmuş değildir. Büyük patlamanın sonunda en azından insanlarımız bu cinayetin faili meçhul kalmamasını beklemektedir. Failleri bulunduğunda bir nebze olsun acıları dinmiş olacaktır.
Reyhanlı patlamasını Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerdeki patlamalar takip etmiştir. Patlamaların arkasında Amerika’nın kullandığı taşeron örgütler olan PKK-IŞID gibi terör örgütleri olduğu herkes tarafından bilinmektedir.
Reyhanlı patlaması Alevi vatandaşların üzerine yıkılmaya çalışındı ama tutmadı. Mezhep çatışmalarına yönelik bütün girişimler Hatay halkı tarafından boşa çıkarılmıştır.
Bu gün basından öğrendiğimize göre “AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, MİT tırlarını durduran ve Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) şifreli haberleşme ağı “ByLock” kullanıcısı olduğu tespit edilen eski savcı Şişman hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Teftiş Kurulu Başkanlığınca hazırlanan rapor tamamlandı” denilmektedir.
Yine devamla şunlar yazılmaktadır “Şişman, ihbarda adı geçen şahısların yakalanması yerine Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gibi ısrarla şahısların silah veya patlayıcı gibi somut birtakım delillerle yakalanması için delil toplama sürecine devam edilmesi yönünde görüş bildirdi.
Yeterli ve somut ihbarlara karşın ihbarda adı geçenler hakkında operasyon gerçekleştirilerek patlama olaylarının önlenmesi yerine ısrarla delil toplama sürecine devam edilmesini isteyen Şişman, mesleğin şeref ve onurunu bozan, mesleğe olan genel güveni yok eden nitelikte usul ve yasaya aykırı işlem yaptı.” Denilmektedir.
Kanlı tertiplerin ve Türkiye-Suriye krizinin çıkarılmasındaki arkadaki güç Amerika olduğunu tekrar ve tekrar açıklıyoruz.
Amerika dün karar almıştır ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye ağır silahlar verilmesi kararının arkasında yine Türkiye ve Suriye’nin parçalanması girişimi yatmaktadır.
Bu gün Reyhanlı şehitlerimizin acısının dinmesini istiyorsak, ABD’nin kullandığı PKK,PYD ve FETÖ terör örgütüne karşı bütün milletimizin Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı savaşını desteklemelidir.
Reyhanlı şehitlerimizin acısını dinmesini istiyorsak, İncirlik Üssü’nün ABD’ye kapatılması için mücadele başlatmalıyız. Hükümetin İncirlik üssünün kapatılması için daha ne beklemektedir?
Reyhanlı şehitlerimizi saygı ile anıyoruz, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER