Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberRus-Türk Ticaret Evi, Türkiye’de ikinci ofisini İskenderun’da açıyor.

Rus-Türk Ticaret Evi, Türkiye’de ikinci ofisini İskenderun’da açıyor.

 

 

 

Rus-Türk Ticaret Evi ROST, Rus ve Türk şirketler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ‎için 2018 yılında Ankara’da kurulan ve bir stratejik işbirliği platformu olan  Rus-Türk Ticaret Evi, Türkiye’de ikinci ofisini İskenderun’da açıyor.

ROST’un İskenderun Ofisi’nin açılışı öncesinde gelen Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin, ROST Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, bölgede bir dizi incelemelerde bulundu.

ROST heyeti, İskenderun ve Osmaniye’de bulunan organize sanayi bölgelerindeki fabrikaları gezerek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Temaslara, ROST Akdeniz Bölge Temsilcisi Mehmet Gülay, Turman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Gülay ev sahipliği sıfatıyla eşlik etti.

İskenderun programının akşamki bölümünde heyet ve İskenderunlu işadamları yemekte bir araya geldi.

Yelken Kulübü’nde verilen yemeğe İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Osmaniye OSB Başkanı Şerif Tosyalı da yer aldı. Sıcak bir ortamda yenen yemekte Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin, ROST Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş,  işadamlarına ROST’un amaçlarını anlattı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER