Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSadık Karakaş ‘Hatay’dan Yüzde 60 Hayır Çıkacağını Düşünüyoruz’

Sadık Karakaş ‘Hatay’dan Yüzde 60 Hayır Çıkacağını Düşünüyoruz’

OZAN KORKUT-Vatan Partisi il sekreteri Sadık Karakaş, İskenderun ilçe başkanı İbrahim Bedir, genel merkez örgütlenmeden Emilhan Güçlü önderliğinde yürütülen referandum çalışmalarını Erzin, Dörtyol ilçelerinin merkezinde ve mahallelerinde yürütüyorlar.
Vatan Partisi Hatay il sekreteri Sadık Karakaş “Çalışmalarımız özellikle evet oylarının yüksek olduğu bölgelerde yürütüyoruz. Bizim çalışmalarımızda evet oyu verecek vatandaşlara neden hayır oyu vermesi gerektiğini anlatıyoruz. Bazen olumsuz tutum alanlar var ama genelde halkımız bizim neden hayır oyu vermemiz gerektiği konusunda düşüncelerimizi dikkatle dinliyorlar. Hatta bazen evet vermeyi düşünen MHP ve AKP seçmenleri “oyumu yeniden değerlendiririm” diyenler olduğunu görüyoruz.” Diyor.
Vatan Partisi örgütlenme bürosundan çalışmalarını yürüten Emilhan Güçlü “Telefon ile bir MHP üyesi vatandaşın kayıt yaptım. Vatandaş hayır oyu dağıtanların ve Vatan Partisinin düşüncelerini beğendiğini ve hayır oyu vereceğini söyledi. Bunun gibi Vatan Partisinin teröre ve ekonomik krize yönelik programlarımızı vatandaşlar onaylıyorlar. Olumlu buluyor. Hayır oylarının artması için çalışmaların evet verecek bölgelerde yürütülmesi son derece isabetli ve halkı doğruları anlatmak açısından önemlidir.”
Vatan Partisi İskenderun ilçe başkanı İbrahim Bedir. “Referandum çalışmalarının sonuna yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımızın dikkatli davranmasını ve hayır çalışmaları için emek verenlerin insanların son haftada evet verecek vatandaşların kapısını çalarak, anlatmalarını istiyoruz. Biz çalışmalarımızda evet verecek vatandaşlara hayır verilmesinin nedenlerini anlattığımızda olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER