Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSağlık sorunları olan dar gelirli Eda Ergüven'e, Uğur Fırat yardım eli uzattı...

Sağlık sorunları olan dar gelirli Eda Ergüven’e, Uğur Fırat yardım eli uzattı…

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Eda Ergüven (58) adlı dar gelirli bayanın komşusu, Iskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat’a bir mesaj atarak “Bu kadın yardıma muhtaç, yardım edin’ diye yardım talep etti.

Sağlık sorunları olan dar gelirli Eda Ergüven’e, Uğur Fırat yardım eli uzattı…

Adı geçen bayanın gerçekten yardıma muhtaç olup olmadığını kendince araştıran Başkan Uğur Fırat daha Sonra Eda Ergüven’i evinde ziyaret ederek ona iki gıda kartı ve zarf içinde bir miktar para verdi. Başkan Fırat ayrıca gıda kartlarının limiti dahilinde ihtiyaç oldukça kullanılabileceğini izah etti.

Yardımları için Başkan Uğur Fırat’a teşekkür eden Eda hanım “Kaymakamlıktan aydan aya aldığım 200 TL den başka gelirim yok. Ramazan dolayısıyla bir hayırsever 200 TL daha vermiş. Bu ay ilk defa bir defaya mahsus 400 TL aldım. Bir de sütçülere ekmek kurutup satıyorum ama onun bir çuvalı sadece 5 TL, dolayısıla kuru ekmek işinden ciddi bir gelirim olmuyor.

İskenderun Belediyesi ramazan dolayısıyla bir gıda kolisi bıraktı. Başkan Fatih Tosyalı’dan Allah razı olsun. Ara ara yardım ediyor.

Sağlık sorunlarım var. Bağırsaklarımdan bir kaç kez ameliyat oldum. Tüm hayırseverlerin ve yardım kuruluşlarının yardımına ihtiyacım var. Elime geçen parayla yaşamımı sürdürmem imkansız. Maddi durumu iyi olan herkesin her tür yardımını talep ediyorum. Evim gecekondu, damı akıyor. Kaymakamlık bir kez onarmıştı ama yine akıyor. Onarılması lazım” dedi.

İskenderun Cumhuriyet Mahallesi 154. Sokak (BİM Market Karşısı) No:40 adresindeki Eda Ergüven’e 0 539 557 39 58 nolu cep telefonundan ulaşmak mümkün…

Etiketler: Iskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, yardım, sağlık sorunu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER