Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haber"Sağlıkta Şiddet Sona Ersin" Mitingi'ne "Corona Virüsü" İptali

“Sağlıkta Şiddet Sona Ersin” Mitingi’ne “Corona Virüsü” İptali

Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de ilk vakası görülen yeni corona virüsü (Covid-19) nedeniyle 15 Mart günü yapılması planlanan “Sağlıkta Şiddet Sona Ersin” mitinginin iptal edildiğini duyurdu.

“Sağlıkta Şiddet Sona Ersin” Mitingi’ne “Corona Virüsü” İptali

Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, “Dün akşam Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizde de bir vakanın tespit edildiği duyuruldu. Bu durum hastalığın dünyadaki ve komşu ülkelerdeki yaygınlığı göz önüne alındığında beklenen ve olağan bir sonuçtur.

“Sağlıkta Şiddet Sona Ersin” Mitingi İptal Edildi

Bizler Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türk Dişhekimleri Birliği (TDB), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası (Dev-Sağlık İş), Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER), Türk Hemşireler Derneği (THD), Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (Tüm Rad- Der), Türk Psikologlar Derneği (TPD), Ankara Veteriner Hekimler Odası (AVHO), Veteriner Hekimler Derneği’nden (VHD) oluşan sağlık meslek kuruluşları, sendikaları ve dernekleri olarak; aylardır hazırlığını yaptığımız, “Şiddetsiz bir sağlık ortamında emeğimizin karşılığını alarak sağlık hizmeti sunmak istiyoruz. Sağlıkta Şiddet Sona ERSİN!” talebiyle 15 Mart Pazar günü Ankara Tandoğan’da yapmayı duyurduğumuz mitingimizi şimdilik iptal etme kararı almış bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER