Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayŞahin: Sağlık Çalışanlarımız Her Şeyin En Iyisini Hak Ediyor!

Şahin: Sağlık Çalışanlarımız Her Şeyin En Iyisini Hak Ediyor!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Hatay İl Başkanı Hayrettin Şahin sağlık çalışanlarının sorunlarıyla ilgili yürüttüğü sendikal mücadelesine tam hız devam ediyor.

Hatay’da en eski sendikacılar arasında yer alan Hayrettin Şahin, sağlık çalışanlarının temel sorunlarının çözümü için gerek yerelde gerekse genelde yönetenlerin kapısını aşındırmaya devam edeceklerini söyledi.

Virüs salgını çerçevesinde yaklaşık 2 yıldan bu yana sağlık çalışanlarının yaşadıkları zorlu sürece dikkat çeken Hayrettin Şahin, “Sağlık çalışanlarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Onların halk için nasıl bir mücadele içinde olduklarını ve olmaya devam ettiklerine herkes şahit oldu. Bu nedenle sendika olarak onlar için her türlü mücadele ve çabaya hazırız” dedi.

Virüs salgınının da henüz bitmediğine dikkat çeken Hayrettin Şahin, “Halk içinde öyle bir algı yaratıldı ki sanki salgın bitmiş gibi. Ancak öyle bir şey yok. Açık söylemeliyim ki salgın sürüyor. Üstelik durumlarda iç açıcı değil. Herkesin aşısını yaptırmasını rica ediyoruz. Temizlik, maske ve mesafe kuralına uymalarını rica ediyoruz” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER