Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞair Nebih Nafile Şiir Kitapları Tüm Kütüphanelerde…

Şair Nebih Nafile Şiir Kitapları Tüm Kütüphanelerde…


Şair Nebih Nafile’nin dördüncü şiir kitabı “Yarına On Kala” 1.Baskı ve ikinci kitabı “Güneş Hepimiz İçin” 3.Baskısı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’deki tüm kütüphanelere dağıtılmak üzere satın alındı…
978-605-83756-0-4 ISBN numaralı “Güneş Hepimiz İçin” şiir kitabı 3.Baskısından iki yüz adet, 978-605-83756-1-1 ISBN numaralı “Yayına On Kala” şiir kitabından iki yüz adet, toplamda dört yüz adet kitap kütüphanelere dağıtılmak üzere Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü İkmal Deposu’na teslim edildi.
Bu konuda açıklama yapan şair Nebih Nafile; “Maddi boyutundan çok manevi anlamda çok mutluyum. Bugüne kadar editörlüğünü yaptığım ve çeşitli etkinliklerimizin kitapları hariç bana ait dört şiir kitabımın farklı baskıları olmak üzere toplamda on dört bin adet kitaptan çok az sayıda bende kaldı. Paylaşmayı çok seviyorum. Kitaplarımın baskı aşamasında çok değerli dostlarım maddi anlamda desteklerini esirgemiyorlar. Yazdıklarım, okumak isteyenlere ulaşmalı düşüncesiyle iletişim kurduğum tüm kitapseverlere kitaplarımı ulaştırmaktan mutluluk duyuyorum. Festival ve dinletilerde davetiyeler geliyor, bu etkinliklerde kitaplarımdan şiirlerimi okumakla birlikte bağlamamla türküleri de paylaşıyorum. Programım el vermesi durumunda okul ve festival programlarına, kitap fuarlarına bu sene de katılacağım. Kitaplarımın satın alınmasında derlemeden denetlemeye, evrak kabulden teslim aşamasına kadar görev yapan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü yetkili ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER