Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSamandağ Belediye Başkanı Eryılmaz'dan "Belediyede Taciz" Açıklaması

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz’dan “Belediyede Taciz” Açıklaması

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, gündeme skandal olarak düşen belediyede taciz haberlerine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Eryılmaz, haberi yayan gazeteleri yandaş medya olarak nitelendirdi.

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz’dan “Belediyede Taciz” Açıklaması

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın açıklaması şöyle oldu:

“Personel Hakkında Derhal İdari Soruşturma Açıldı”

“SAYGI DEĞER SAMANDAĞ HALKI,

Yaşanan olayla ilgili derin üzüntülerimizi ifade etmek isteriz. Belediyemiz; cesur ve haksızlığa boyun eğmeyen Samandağ halkını temsilen bu üzücü olaya karışan adı geçen personel hakkında derhal idari soruşturma açmış ve ifadelerini almıştır. Bu idari soruşturma sonucu gerekli işlemlerin uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.
Konuya dair açıklık getirmek istediğimiz hususlar var.

Sosyal medyada tahminen 8 ay önce yaşandığı belirlenen bu konu, belediye binamızda yaşanmış ve yeni bir konuymuş gibi bazı odaklar tarafından servis edildi. Yapılan soruşturmada konunun belediye binamız dışında yaşandığı ve 7-8 ay önce yaşandığı tespit edilmiştir. Yani belediyemizin bu konuyla ilgisi yoktur. Bazı odakların Belediyemizin başkanlık makamını itibarsızlaştırmaya ve karalamaya yönelik algı çalışmalarına itibar etmemenizi rica ederiz.
Özellikle toplumumuzun dikkatini şu yöne çekmek isteriz.”

Yandaş Basın Kuruluşu, Bizim Dönemimizde Rant Musluğu Kesilenlerdir


Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e defalarca hakaret eden, CHP’li her belediyeye atılan iftiraları keyifle ve sorgulamadan paylaşan Yandaş bir basın kuruluşuna! “Direnen ve Boyun Eğmeyen Samandağ Halkını itibarsızlaştırmak pahasına”, bu yalan ifadeleri servis edenler, ranta doymayan ve bizim dönemimizde bu rant musluğu kesilenlerdir.

Tahminen 8 ay önce çekildiği tespit edilen bu çirkin görüntüler üzerinden Samandağ halkına ve belediyesine, yandaş basın maharetiyle pranga vurmak isteyen bu zihniyete BOYUN EĞMEYECEĞİZ!

“Haberi Servis Edenlere Hukuk Nezdinde Hesap Sorulacak”

Bu üzücü olayı çarpıtarak, yalan yanlış bilgilerle servis eden ve ettirenlerden hukuk nezdinde hesabını soracağız.
Samandağ halkı büyük bir halktır, Samandağ Belediyesi bu büyük halkın temsilcisidir. Her türlü haksızlıkla ve hukuksuzlukla mücadele etmek boynumuzun borcudur.
Kendi maddi ve siyasi ikballeri uğruna Samandağ Halkını yandaş basın eliyle Türkiye’de itibarsızlaştırmayı göze alan bu haysiyet cellatlarını toplum vicdanı affetmeyecektir.

Saygılarımızla.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER