Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSAMANDAĞ BELEDİYE SPOR MACI YARGIDA

SAMANDAĞ BELEDİYE SPOR MACI YARGIDA

3 Nisan Tarihinde İskenderun da oynanan Oynanan Samandağ Spor-İskenderun Belediye Spor arasındaki futbol  karşılaşması yargıya taşındı

Samandağ da yaşayan     HABİP YAPAR  AV. M.CUMHUR KARAALİ isimli 2 vatandaş maçta atılan sloganlarla ile ilgili olarak Savcılığa suç duyurusunda bulunarak” Samandağ’a yapılan Tehdit, İftira ve Hakaretin;  hem de bu şahısların terör örgütleriyle ve yeraltı suç örgütleriyle bağlantılarının araştırılarak gerekli cezaya çarptırılmaları için davacı ve şikayetçiyiz. “dediler

Savcılığa verilen dilekçe şöyle

 

 

 

 

İSKENDERUN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA İLETİLMEK ÜZERE

SAMANDAĞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA                                                                                           SAMANDAĞ/HATAY

03 Nisan 2018 Salı günü İskenderun Şehir Stadında Oynanan Samandağ Spor-İskenderun Belediye Spor arasındaki futbol  karşılaşmasında  Stadyumun İskenderun Belediye Spor taraftarlarına ayrılan bölümdeki yüz kişiye yakın seyirci; “ Samandağ  halkı ve Samandağ Spor taraftarlarını hedef alarak  “Kahrolsun PKK , akabinde ise OR.S.. Çocuğu Samandağ”  Şeklinde sloganlar atarak “yüz yıllardır Et ve tırnak gibi  kardeşçe bir arada yaşamış, Samandağ halkıyla İskenderun halkını karşı karşıya getirip kin ve nefret Tohumları ekmeye çalışmıştır.”

Öncelikle bunu belirtmek isteriz ki PKK İması yapılarak Samandağ Halkına ve  Samandağ Spor Taraftarlarına atılan Çamur aynı şiddetle Sahibine geri döner  Samandağ halkının neferleri olarak bu yakıştırmayı şiddetle RED EDİYORUZ VE KINIYORUZ.

PIRLANTA’ya  Çamur Yapışmaz.

İkinci olarak Samandağ Halkına karşı  kin ve nefret dolu bilinç altının dışa vurumu olarak atılan “OR.S.. Çoçuğu  Samandağ” Sloganının   Başta iki ilçe Halkını birbirine düşürüp iç savaş çıkarmaya ve ülkemizi bölmeye çalışan dış güçlerin piyonu şeklindeki  Feto  Silahlı Terör Örgütü,  Deaş (İşid) Silahlı Terör Örgütü ve PKK Silahlı Terör Örgütünün  bir eylemi olabileceği kanısındayız.

Şahısların kimliklerinin tespit edilerek cezalandırılmalarını, iki ilçe Halkı ve Spor Kulübü taraftarları arasında kin ve nefret tohumu ekmeye yönelik provakatif  eylemleri  sebebiyle bu şahısların  Feto  Silahlı Terör Örgütü,  Deaş Silahlı Terör Örgütü ile PKK Silahlı Terör Örgütünün  ve organize bir şekilde hareket ettikleri için yer altı suç örgütlerinden bir mafya örgütlenmesi içinde olduklarını düşünüyoruz.

Bu sebeple Ekteki CD ile   Stadyumdaki kameralar ve başta HRT olmak üzere televizyon kanallarında ki  görüntüler ve sosyal medya hesaplarında Açıkça görüldüğü gibi tespit edilmesi mümkün olan  slogan atan şahıslardan Türkiye Cumhuriyetinin Samandağ ilçesinde yaşayan Vatandaşları olarak hem Samandağ’a yapılan Tehdit, İftira ve Hakaretİn;  hem de bu şahısların terör örgütleriyle ve yeraltı suç örgütleriyle bağlantılarının araştırılarak gerekli cezaya çarptırılmaları için davacı ve şikayetçiyiz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER