Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ Belediyesi çalışıyor

Samandağ Belediyesi çalışıyor

Samandağ Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini en kısa sürede karşılamak amacıyla ilçe genelinde gece gündüz demeden çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Birçok mahallede eşzamanlı çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzuru, refahı ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyorlar.

Mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün birçok farklı mahallede eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “ Bütün Belediye ekiplerimizle birlikte sahada hummalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından, ilçemiz genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde ve program dahilinde olan kaldırım yenileme, yeni yol açma, parke taşı döşeme, temizlik, tesviye ve zemin düzenleme gibi çalışmalarımız devam ediyor.  Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için ihtiyaç duyulan mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER