Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaFilm Sanat KitapSamandağ Belediyesi’nden Ara Tatil Hediyesi: “Yağmurun Tanıklığı” Oyunu

Samandağ Belediyesi’nden Ara Tatil Hediyesi: “Yağmurun Tanıklığı” Oyunu

Kültür ve sanat çalışmalarına olan desteklerini devam ettiren Samandağ Belediyesi, çocuklara ara yıl hediyesi olarak oyun düzenlediklerini duyurdu. “İlk Tatil Hediyesi Bizden Olsun” diyen Samandağ Belediyesi, Başkan Sn. Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde tiyatronun çocuklara sunduğu hayatı keşfetme ve öğrenme olanağının yanı sıra sorumluluk ruhunu ve ekip çalışmasını pekiştirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Gösteriye çocukların aileleri ile birlikte katılmasını isteyen belediye, Yağmurun Tanıklığı isimli gösterimin ücretsiz olup bütün halkın davetli olduğunu ifade etti.

Tüm Samandağ Halkı Ücretsiz Tiyatro Gösterimine Davetli

17 Kasım 2019 Pazar günü saat: 14.00 de Yeni Çarşı Konferans Salonu’nda, Hatay Yenigün Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan ”Yağmurun Tanıklığı” adlı çocuk oyununa ilişkin açıklamada bulunan Samandağ Belediyesi; “ Samandağ Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde kültür sanat çalışmalarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Tiyatronun çocuklara sunduğu hayatı keşfetme ve öğrenme olanağının yanı sıra sorumluluk ruhunu ve ekip çalışmasını pekiştirmek amacıyla çocuklarımızın ara tatillerinde İlk Tatil Hediyesi Bizden Olsun diyerek bu çocuk oyununu düzenledik. Tiyatro gösterimine çocukların aileleri ile birlikte katılmaları önemle rica olunur. Tiyatro gösterimiz ücretsiz olup bütün halkımız davetlidir.” Sözlerini kaydetti.

Diğer güncel sanat haberlerimiz için: Film Sanat

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER