Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ Eğitim Sen'den Açıklama

Samandağ Eğitim Sen’den Açıklama

Hatay Samandağ Eğitim Sen, Deprem dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinliklerinde bir çok okula ziyaret düzenleyen ve birçok konuğu ağırlayan Samandağ Eğitim Sen,  etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeler verildi:

“Birkaç gün önce Cumhuriyet İlkokulu çadır ziyaretimiz vardı. Orada gönüllü dostların-üyelerimizin yoğun çabasına ve yoktan var edişine tanık olduk. Elleri dert görmesin.

İstanbul’dan (Eğitim Reformu Girişimi) sendikamızı ziyaret etti. Eğitim ile ilgili ayrıntılı paylaşımlarımız oldu. Temenni ederiz ki sesimize ses olur.

Bir sabah Grup Yorum ile uyandık. Öğleden sonra Park Dershane öğretmen ve öğrencileri ile- dostlar ile Grup Yorum üyelerinin, kaynağını yaşamdan alan ve kaynağa dönen tınılarına ortak olduk. İstanbul Beykoz gönüllüsü dostumuz da aralarındaydı.

Ve DAİMA dostlar vardı, deniz aşırı gelip dokunarak, sarılarak yalnız değilsiniz diyen. Yalnız değiliz ve hiç olmadık. Yalnız da bırakmayacağız…

Çocuklarımıza yönelik Hamit hocamız ve ekibinin denetiminde gerçekleşen Psiko-sosyal destek etkinliğimize seçimler nedeni ile iki hafta ara veriyoruz. Sonrasında tekrar duyurusunu yapacağız.

Bu sürede gençlerimizin çocuklarımıza yönelik resim çalışmaları devam ediyor. Dost dayanışma ziyaretleri de devam ediyor. Özellikle kadınların öncülüğünde tüketimden üretime geçiş için yoğun bir çaba var takdiri fazlasıyla hak eden. Bu içerikte yakında el sanatları ve kreş çalışmalarımız da olacak kadınlarımızın öncülüğünde…

Bir de Adana Demir Spor Şimşekler Grubu’nun destek ziyareti oldu bu süreçte hem yürekten dostane  hem de ihtiyaç malzemeleri ile…

Seçim içerikli parti ve milletvekili aday ziyaretleri de eksik olmuyor. Halktan ve emekten yana her siyasete kapımız açık. Bugün sendikamıza CHP Hatay milletvekili adayları Servet Mullaoğlu , Mustafa Yüksek ile CHP heyeti nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerine başarılar dileriz ve temenni ederiz ki seçimlerden sonra da emek eksenli ve öncelikli olarak, bu ziyaretler dayanışmayla sürer.

Yarın ne getirecek bilmiyoruz. Fakat emin olduğumuz bir şey var. Birlikte uyanacak ve her gelene birlikte göğüs gereceğiz. Umutsuzluğu yasak kılan dayanağımız budur. Dayanışmayla aşacağız. Sevgi ve saygılarımızla. ”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER