Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ Mahalleleri Hizmet Mağduru!

Samandağ Mahalleleri Hizmet Mağduru!

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan Kapısuyu, Seldiren, Çamlıyayla, Yeniköy, Ceylandere ve Büyükoba Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar yollarının bozuk olmasından dolayı yetkililere hizmet çağrısında bulundu.

Çoğu ilçede başlayan asfalt çalışmasının henüz kendilerine yansımadığını belirten vatandaşlar, mahalle yollarının bakımsızlıktan dolayı araçlarının büyük sorunlar yaşamasına neden olduğunu belirttiler. Yetkililere yol çağrısında bulunan vatandaşlar, seslerinin duyulmamasından dolayı mağdur durumda olduklarını ifade ettiler.

VATANDAŞLAR YETKİLİLERİN SESLERİNİ DUYMASINI BEKLİYOR

Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar; “Samandağ Türkiye’nin en turistik bölgelerinden. Potansiyeli çok fazla. Ama buraya biz hangi yüzle turisti getireceğiz. Yolumuz kötü, hizmet yok. Yetkililerimizin sadece seçim döneminde değil, her zaman bizleri ziyaret etmelerini ve sorunlarımızı dinlemelerini bekliyoruz. Yollarımız çok kötü. Mahallelerimize yatırım yok. Tesisleşme yok. İlçemizin makus talihi bir an önce yenilmeli, artık ilçemize gerek ilçe belediyesi, gerekse de Büyükşehir Belediyesi eliyle yatırımlar yapılmalıdır. Biz mağdur mahalleler olan Kapısuyu, Seldiren, Çamlıyayla, Yeniköy, Ceylandere ve Büyükoba Mahalleleri olarak acil hizmet bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER