Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ'da Afed Etkinliği Düzenlenecek

Samandağ’da Afed Etkinliği Düzenlenecek

Doğal afetlere karşı halkın hazırlıklı olmasını sağlama amacıyla kurulan Sivil toplum kuruluşu AFED’in bu konudaki paylaşımı şöyle.
“AFED Hatay İçin Sen de Gel! Samandağ Kampı etkinliği, Hatay Valiliği’nin onayı, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilmektedir. Bu kampanya ile AFED, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak, kurtarma faaliyetlerinde bulunmak ve afet bilincini artırmak amacıyla bir eğitim ve bilinçlendirme etkinliği düzenlemektedir.
AFED, Türkiye genelinde faaliyet gösteren örnek bir sivil toplum kuruluşudur. Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak, afetlerde kurtarma faaliyetleri gerçekleştirmek ve toplumu bilinçlendirmek gibi önemli konularda çalışmalar yürütmektedir. AFED Samandağ Kampı, AFED’in bu amacına yönelik bir adım olarak hayata geçirilmektedir.
Etkinlik, AFED’in resmi web sitesi olan www.afed.org.tr ve afedaramakurtarma Instagram hesabında detaylı olarak duyurulmaktadır. Bu kamp, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak ve kurtarma faaliyetlerinde bulunmak için bir fırsat sunarken aynı zamanda Hatay esnafına destek olmayı hedeflemektedir.
Samandağ Kampı Genel Bilgilendirme
Kombine 350 TL
Canlı Müzik – Tiyatro -Yarışmalar – Konser Kamp sporları – Dj Performans
22 Haziran 2023 tarihinde kamp giriş ve kayıt işlemleri, 23-24-25 Haziran 2023 tarihlerinde ise sahne ve etkinlikler düzenlenecektir kampcılarımız bayram süresince konaklama sağlayabilecek etkinliklerimize katilabilecektir. Karavan yeri mevcuttur.
Düzenlenecek etkinliğimize bireysel veya aileniz ile katılım sağlayarak bayram tatilinizi bölgedeki özel kamp yerimizde geçirebilirsiniz.
Amaç : Kampa gelen misafirlerimizin Hatay halkına ve esnafına harcamaları ile katkı sağlaması.
Yöre halkına katkıda bulunmak adına yiyecek, içecek ve diğer kişisel harcamalar esnafa yönlendirilecektir. Bu bağlamda samandağ turizimi canlanacak olup sürdürülebilirliği devam edecektir.
Sahne şenlikleri ve düzenlenecek etkinlikler, genel olarak halka açık olacak şekilde gerçekleşecek olup , Şenliklere katılacak sürpriz ünlü sanatçılar olacaktır.
RESERVASYON İÇİN
0536 941 31 77 numarali hattan ulaşabilirsiniz.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER