Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSamandağ'da “Evvel Temmuz Festivali” etkinlikleri:...

Samandağ’da “Evvel Temmuz Festivali” etkinlikleri:…

Samandağ ilçesinde başlayan “Evvel Temmuz Festivali” etkinlikleri kapsamında bugün Samandağ sahili siyasetin ve sanatın yıldızlarını ağırlıyor.
Türk siyasetinin önemli isimlerinden CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ile HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan ile sanatın yıldızlarından Leman Sam bugün sahne alıyor.
Bugünkü ilk etkinlik saat 17.00’da, “Diktatörlüğe Doğru, Demokrasi Cephesinin Önemi ve Güncelliği “ konulu panel olacak. Panel; CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, İzmir HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Emep Genel Başkanı Selma Gürkan’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşecek. Satranç, masa tenisi, tavla turnuvaları ödül töreninin ardından Mehmet Menninin Müvelleriyle sürecek olan etkinlik, Sanatçı Talat Ersoy Konseri ve kapanış konuşmasının ardından, gecenin finali, Samandağ Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan Leman Sam Konseriyle noktalanacak. Ali İsmail Festival Alanı’nda bugün saat 22.00’de başlayacak olan Leman Sam Konseri ve dolu dolu bir festival içeriğiyle Samandağ sahilleri şenlenecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER