Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağ'da Yol Çalışmaları Sürüyor

Samandağ’da Yol Çalışmaları Sürüyor

Samandağ Belediyesi ekipleri, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirdikleri hummalı çalışmalar ile ilçenin yol sorununu ortadan kaldırarak modern yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kurtderesi Mahallesi Berrak Sokak’ta yolu işgal eden alanlar kaldırılarak yol genişletme, sınır tespiti sonrası duvar örme, zemin düzenleme ve altyapı çalışmaları kapsamında büz döşeme ve mazgal yapım çalışmaları tamamlandı.

Daha geniş, refah ve modern bir görünüme kavuşan caddede ikamet eden vatandaşlar ve mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; ”Ekiplerimizin uzun zamandır çalışma yaptığı Kurtderesi Mahallesi Berrak Sokak’ta; yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, duvar örme, su taşkınlarını önlemek amacıyla büz döşeme, mazgal yapımı ve zemin düzenleme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Hatay Büyükşehir Belediyemiz tarafından beton asfalt ile kaplanan yol yeni görünümüne kavuştu. emeği geçen Belediye ekiplerimize ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyor, mahalle halkımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER