Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağSamandağlı Cumali'nin ilginç hayatı

Samandağlı Cumali’nin ilginç hayatı

ATV ekranlarında, haftanın Perşembe günleri yayınlanan, Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programının geçtiğimiz haftaki konuğu, Samandağlı hemşerimiz Cumali Miçooğulları oldu.
33 yaşındaki Samandağlı Cumali Miçooğulları, hayatını anlattı.
18 yaşından beri dünyayı gezen, 33 yaşındaki Samandağlı Cumali Miçooğulları, . 67 farklı ülkeyi seyahat etti ve   seyahat anılarından oluşan 2 kitap yazdı.

UYUŞTURUCU MAFYASININ ARACINA BİNMİŞ

Cumali, 19 yaşındayken, ailesine, Şam Üniversitesi’nde arkeolojiyle ilgili bir sempozyuma katılacağını söyleyerek seyahate çıktı. 3 aylık bir seyahat planı yapan Cumali, otostop yaparak yolculuk yapmayı planladı. Lübnan’dan çıkıp Ürdün’e geçtiği sırada, bir uyuşturucu mafyasının aracına bindiğini söyledi.

POLİS GÖZALTINA ALDI

6 aydır polis ekiplerinin bu mafyayla ilgili istihbarat çalışmaları yaptığını belirten Cumali, operasyonda gözaltına alındığını anlattı. 2 gün boyunca nezarethanede kalan Cumali’nin başına gelenlerse serbest bırakılınca da bitmedi.

MAFYA ÜYELERİ TARAFINDAN KAÇIRILDI

Polislerin serbest bırakmasının ardından, bu sefer de mafya üyeleri tarafından kaçırıldığını anlattı. Cumali, kaçırıldığı süreçte sıkıntılı zamanlar geçirdiğini söyledi. Polisler tarafından kurtarılan Cumali, olaydan sonra Mısır’a gittiğini söyledi. Yarışmacının başından geçenleri duyan Kenan İmirzalıoğlu, kulaklarına inanamadı.
100 BİN TL’LİK SORUYA KADAR GELDİ
Yarışmada iyi bir performans sergileyen Cumali, 100 bin TL’lik soruya kadar geldi. Cumali, 50 bin TL alarak yarışmada veda etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER