Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSanatçı Bulamayınca Kendi Söyledi: Youtube'da Büyük İlgi Gördü

Sanatçı Bulamayınca Kendi Söyledi: Youtube’da Büyük İlgi Gördü

Uzun süredir şarkı besteleyen ancak seslendirecek kişi bulamayan Samandağlı Murat Eser, şarkılarını kendi seslendirmeye karar verdi. Söylediği şarkıları da klipleriyle süsleyen Eser’e halkın ilgisi büyük oldu. Dünyanın en çok video izlenen platformu Youtube‘da yayımlanan Türkiyem şarkısı, kısa bir süre içerisinde bini aştı.

Samandağlı Murat Eser, Bestelerini Seslendirecek Sanatçı Bulamayınca Kendi Seslendirdi, Büyük İlgi Gördü

Müzisyenlere klibe duydukları ilgiden ötürü teşekkür eden Murat Eser, “halkın desteği sayesinde Türkiyem” isimli klibi ve yeni eserlerini de piyasaya süreceğini’ belirtti.

Kısmetinde Şarkılarını Kendisinin Seslendirmesi Varmış

Bestelerinin okunması için uzun mücadeleler veren Samandağlı Murat Eser, ”Bu besteler bende çok uzun zamandır bekliyordu. Bestelerimi bazı sanatçılar vasıtasıyla hayata geçirmek gibi bir düşüncem vardı ama bir türlü gerçekleştiremedim. Hatta bir iki bestem bir iki sanatçı arkadaşıma ulaştı ama bunu pek değerlendiremediler. ‘Tarzımız değil’ falan diyen oldu ve geri çevirdiler. Bende bu şekilde kalmasını istemedim. Çok emek harcayarak yazdığım bestelerimde nice geceler geçirdim. Yazdım çizdim, bozdum. Uykusuz kaldığım günler oldu ama sonuçta ortaya güzel şeyler çıktığına inanıyorum. En son arkadaşlarımın ısrarıyla kendi sesimle bestelerimi hayata geçirmek istedim. Şuan ilkini yayınladım gerisini de saygı değer dinleyicilerimin yorumuna bırakıyorum.” açıklamasını yaptı.

Her zaman müzik ile uğraşmayı sever biri olduğunu kaydeden serbest meslek sahibi Samandağlı Murat Eser, söyleme tarzında ilk adımını attığını ve şarkının ilk deneyimi olduğunu belirtti.

Türkiyem Şarkısı 4-5 Günde 2 Bin 500 Tıklamayı Aştı

Ufak bir büfe çalıştıran Eser, Şuana kadar gösterilen ilgiden dolayı çok memnunum klibimi Youtube internet sitesinde yayınladım ve bir anda tıklanmalar binlere ulaştı. 4-5 gün içerisinde 2.500 tıklanmayı geçti. Bu da iyiye doğru işaret beğeniler geliyor, güzel yorumlar geliyor. Bunları gördükçe daha çok heyecanlanıyorum ve devamını getirmek istiyorum. Hedefim yüksek ve bir şekilde de oraya ulaşmak istiyorum. Önce Allah’ın sonrada Samandağ, Hatay halkı, müzikseverlerimiz ve dinleyicilerimizin vasıtasıyla inşallah hedeflediğim noktaya varabilirim. Yıllar boyunca hep içimde olan bir şeydi bu. Sesim o kadar mükemmel olmayabilir ama müziğe olan yakınlığımdan dolayı bunu yapabilirim, başarabilirim dedim ve hissettim. Birkaç arkadaşımızın vasıtasıyla bu yola başvurduk.”

Klipte Samandağ Tanıtıldı

Klibe yönelik değerlendirmede bulunan Eser, Klibi Samandağ’ımızın güzel yerlerinde çektik. Çevlik Sahili olsun, Kapısuyu, Fidanlı, Batıayaz gibi tanıtılabilecek ve gezilebilecek memleketimizin güzel yerlerinde çektik.Kolay olmadı bayağı bir koşuşturmaca yaşadık. Ama neticesinde güzel bir eser yarattığımıza inanıyorum. Müzik dinleyenlerimden çok şükür güzel yorumlar alıyorum. Son derece memnunum.Eşim bu konuda her zaman yanımda oldu. Bu yola beraber çıktık beraber adım attık. Onun desteği bana daha fazla enerji verdi. Çevremden de çok iyi tepkiler aldım. ‘İçinde öyle şeyler varsa bugüne kadar niye sakladın’ diyen oldu. Bütün halkımıza saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Bu yolun daha başındayım ve bu çalışmam ilk olduğu için ufak tefek eleştirilere maruz kaldım ve her zaman eleştiriye açık biriyimdir. Eleştirilerin beni daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyorum. İnşallah ileriki çalışmalarımızda bundan çok daha iyi şeylere imza atacağıma inanıyorum. Çok güzel şeyler dinleteceğiz inşallah.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER