Miçooğulları, derneklerinin öncelikli hedeflerinden birinin eğitime katkı sağlamak olduğunu vurguladı. Bu çerçevede, 2024 yılında Şeker Bayramı’nda çadırlarda yaşamak zorunda kalan hemşehrilerine gıda, giyim, hijyen ve bebek ürünleri desteği verdiklerini ifade etti.

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da çocukları sevindirmek amacıyla, Arsuz Yukarıkepirce İlkokulu Ana sınıfları ile Samandağ Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Anaokulu’na oyuncak, giyim, kırtasiye ve kitap desteği sağladıklarını belirten Miçooğulları, bu yardımların gençlerin eğitimine destek olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Miçooğulları, son olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında Samandağ Kız Meslek Lisesi öğrencilerine, dernek üyeleri ve bağışçılar tarafından temin edilen mezuniyet kıyafetleri, giyim ve aksesuarlardan oluşan 475 parçayı okul yöneticilerine teslim ederek desteği sağladıklarını duyurdu.

Bu yardımların gençlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Miçooğulları, gelecekte de benzer faaliyetlere devam etmeyi planladıklarını ifade etti.

Samandağlılar Derneği’nin eğitime destek amacıyla yaptığı bu faaliyetler, yerel topluluğun eğitim alanındaki ihtiyaçlarına önemli bir katkı sağlıyor.

18359819 Cce0 4Fe5 8B66 Abb98931A105