Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSAMANDAĞSPOR U -16 KATEGORİSİNDE HATAY’I TEMSİL EDECEK

SAMANDAĞSPOR U -16 KATEGORİSİNDE HATAY’I TEMSİL EDECEK

Samandağspor başarıdan başarıya koşuyor.Samandağspor U -16 Kategorisinde 06-05-2017 Cumartesi günü Saat 17:00’de Tarafsız saha olan Çekmece sahasında oynadığı maçta Uğurdal Sağlık koleji karşısında 4-0 galip geldi. Samandağspor bu maçta galip gelerek Hatayı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Hatayı Türkiye Şampiyonasında Temsil etme hakkı kazanan Samandağspor U-16 kategorisinde de Samandağlıları gururlandırdı.
Türkiye şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek ve U-16 kategorisinde Hatay’ın en büyüğünün belirlendiği maça Samandağlı sporseverler ilgi gösterdi.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Sulama Birliği Başkanı Devrim Şahutoğlu, Armutluspor Başkanı Yılmaz Gülbahar, By aslan grup adına Yusuf Aslan ,Kemal Aslan,Eğitimci Eser Paşa, Hatay Askf Başkanı Mehmet Öztürk ve Taraftarlar maça ilgi gösterdi.
Kulüp başkanı Yusuf YATKIN; “Samandağ ve Samandağspor tarihinde ilkleri başarmaya devam ediyoruz. Samandağ tarihinde ilk defa bu yaş kategorisinde böyle bir başarı yakalandı..Bu gençlerimiz 15 ve 16 yaşlarında hepsi Samandağlı.Tarafsız sahada ve tek maç olarak oynanan maçtan galip gelip Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı ve tabi ki Samandağ’ın ismini en iyi şekilde temsil ettik. Hedeflerimiz çok büyük ve yetenekli öğrencilerimin hepsinin geleceği çok parlak.Kısıtlı imkanlara rağmen başarıdan başarıya koşuyoruz. “dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER