Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySamsun'da Hatay spor taraftarına ciçek

Samsun’da Hatay spor taraftarına ciçek

Hataysporlu taraftarlar, Samsun’da evsahibi takımın taraftarları tarafından krallar gibi ağırlandı.
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, takımlarını desteklemek üzere Samsun’a gelen Bordo-Beyazlı taraftara özel bir ilgi gösterdi.

Asi 31 gençlik Tribün Lideri Songül Taşdelen önderliğinde Samsun’a giden Hataysporlu taraftarlar, şehre ayak basar basmaz Samsunspor Taraftarlar Grubu adına Ümit Tiren tarafından çiçeklerle karşılandı.
Samsunspor Taraftar Grubu Liderlerinden Ümit Tiren, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.
Ümit Tiren, Hataysporlu taraftarlara, önce “Geçmiş olsun” dileğinde bulunarak başladığı konuşmasında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hasta yatağında dahi Anavatana katılması için mücadele ettiği Hatay için ‘benim şahsi meselemdir’ demiştir. Hatay tüm Türkiye’nin şahsi meselesi olmuştur. Kardeşlerim evinize hoş geldiniz. Sizleri yine Cumhuriyetimizin kurulması için kıvılcımın atıldığı Samsun’da ağırlamaktan onur ve gurur duymaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesinin şehrine hoş geldiniz” diye konuştu.

31 Asi Gençlik Tribün Lideri Songül Taşdelen de, Samsunsporlu taraftarların ilgisine teşekkür ederek, “Göstermiş olduğunuz sıcak ilgi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu sıcaklığı Samsun halkı adına gördüğümüzü ifade etmek isteriz. Allah kimseye yaşadığımız afeti yaşatmasın, zor günler geçiriyoruz. Ama sizlerin bu destekleriyle hem moral buluyoruz hem de sıkıntıları aşacağımıza inanıyoruz. Sizlere Hatay halkı ve Hatayspor taraftarları adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Samsunspor Taraftarlar Grubu adına Ümit Tiren, maçın oynandığı 19 mayıs Stadyumunda Bordo-Beyazlı taraftarların bulunduğu tribüne giderek, çiçek takdim etti ve maç öncesi iki takıma da başarılar diledi.
Maç sonunda da otobüse kadar eşlik eden Samsunspor taraftarları, “Yolunuz açık olsun, Hatay halkına geçmiş olsun diyor selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz” diye uğurladılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER