Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySamsunspor Bizden daha istekliydi

Samsunspor Bizden daha istekliydi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Y. Samsunspor’un maçı kazanmayı kendilerinden daha çok isteyip inandığını söyledi.
Son dakika golüyle Samsunspor’a 2-1 mağlup olan Hatayspor’da maç sonu basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, mücadeleyi değerlendirdi. Demirel, son dakika golüyle kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.


KARŞIMIZDA BİZDEN DAHA ÇOK İSTEYEN VE İNANAN BİR TAKIM VARDI

Yenildikleri için üzgün olduklarını dile getiren Volkan Demirel, “Samsunspor’u tebrik ediyorum. Daha çok isteyen, inanan bir takım gördük karşımızda. İlk 30 dakika oyuna giremedik. Sonrasında çalıştığımız bir organizasyondan gol bulduk ve ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarı yine istediğimiz oyun oynayamadık. Oyun doldur boşalta dönmüştü. Penaltıdan beraberliği yakaladılar. Daha sonra da Samsunspor’un oyuncu değişiklikleri oyuna olumlu etki etti. Son dakikada da korner dönüşü yediğimiz golle mağlup olduk. Samsunspor’u tebrik ediyorum” dedi., Y. Samsunspor’un maçı kazanmayı kendilerinden daha çok isteyip inandığını söyledi. Maç sonu basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, mücadeleyi değerlendirdi. Demirel, son dakika golüyle kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER