Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSanatcı Hayko ile aşkanı Lütfü Savaş arasında içten diyalog

Sanatcı Hayko ile aşkanı Lütfü Savaş arasında içten diyalog

Hatayspor’un her maçını zevkle izlediğini ifade eden Hayko Cepkin’e yanıt Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan geldi. Hayko da bu jeste karşılık verdi.

Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, Hatayspor maçı sonrası “Hatay müthiş valla. Seyretmesi de zevkli her maçını seyreder oldum” ifadelerini kullanarak Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Hayko’nun bu mesajı, Hataysporlular tarafından yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hayko’nun ‘Fırtınam’ şarkısının sözleriyle yanıt verdi.

Savaş, “@Hatayspor_FK takımımızın her maçını takip etmenizden memnuniyet duyduk sevgili Hayko Cepkin. Sizi kendi stadımızdan maç izlemeye davet ediyorum. Tabi künefemizin tadına bakmadan bırakmayız. 🙂 @HAYKOCPQN ‘den gelsin; “Fırtınamsın benim, sen estikçe ben titrerim…” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Hayko da Savaş’a yanıt verdi. Hayko, “Sevgili Başkanım. Tüm samimiyetim ile anlık içimden geçen bir yazı paylaştım, gördüğüm ilgi sevgi tarifsiz oldu. Bir de siz davet ediyorsunuz benim aklım gitti ‘hala güzel şeyler olabiliyor mu’ diye. Gönülden gelmek çok isterim. Malum zaman ve yol sebebi ile başarabilir miyim kestiremiyorum. Şu dönemde başaramasam da benim borcum olsun sizleri ziyaret etmek. Gönülden sevgiler saygılar. Gösterdiğiniz hassasiyet ve tüm gösterilen ilgi sevgi için de ayrıca teşekkürler. Yüzümüzde tebessüm oldu” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER