Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiŞandır Yörük Çadırı yeni konseptiyle yeni yerinde!

Şandır Yörük Çadırı yeni konseptiyle yeni yerinde!


Şandır Yörük Çadırı Market, soğuk meze çeşitleri, çiftlikten sofraya gelen doğal lezzetler ve köy ürünleriyle, tercih edilen bir market özelliğini sürdürüyor. Humus, muhammara, Rus Salatası, tarator gibi daha pek çok meze çeşidiyle hizmet sunan market ayrıca, Zeytinyağlı yaprak sarma gibi çeşitlerle müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Akşam gelecek misafirlere, bir çırpıda 6-7 çeşit mezeyi sunma imkânına sahip olacak çalışan davet sahipleri, Şandır Yörük Çadırı Market’in bu kolaylığından yararlanmaya başladılar.

Kendi üretimleri olan doğal peynirler, salamura yeşil ve siyah zeytinler, sürk, tuzlu yoğurt, ev yapımı muhtelif turşular, konserve domates salçaları ve daha pek çok çeşit marketin raflarını ve vitrinlerini süsülüyor.

Şandır Yörük Çadırı Market adına bize bilgi veren Garip Şandır “Çiftliğimizden, sofraya doğal lezzetler aktarıyoruz. Köy ürünlerinde ve meze çeşitlerinde iddialıyız. Günümüzde doğal ürüne ulaşmak artık kolay değil. İskenderun ve havalisine biz bu imkânı sunma gayretindeyiz. Cumhuriyet eski Karakolu karşısındaki marketimize tüm İskenderun yaşayanlarını bekleriz” diye konuştu.

Soğuk meze büyük kolaylık

Şandır Yörük Çadırı Market, işletmecilerinden Nurtaç Sandıkçı da bizleri ürünler hakkında bilgilendirirken “Soğuk meze çeşitlerimizle çalışan insanlarımıza büyük kolaylık sağlıyoruz. Akşam evine misafir kabul edecek bir aile, pratik bir biçimde uygun fiyatlarla bizden beş altı çeşit meze alabilmekte ve misafirlerini görseli zengin bir sofraya ağırlama imkanına sahip olabilmektedir. Büyük şehirlerdeki ya da komşu illerimizdeki kolaylığı, İskenderun yaşayanlarının ayağına getirdik. Kabul günleri olan hanımlara da önceden telefon etmeleri halde, güne gelen bayanlara yetecek ölçüde istenilen arzu edilen soğuk mezeleri hazırlayabiliriz. Kanatlı Caddesi 70/A Cumhuriyet eski karakolu karşında hizmet vermekteyiz. İletişim telefonlarımız 0 552 427 99 39 ve 0 532 216 95 43’dür. Tüm toplu siparişler önceden aranmak şartıyla bu telefon numaraları üzerinden kabul edilir” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER