Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayŞanverdi'den Ramazan Bayramı Mesajı

Şanverdi’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Hemşerilerim,

Mübarek Ramazan Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.

Bizleri, küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum.

Pençe-Kilit Operasyonuyla PKK inlerine girip terör örgütünün bölgedeki varlığına darbe indiren kahraman Türk askerine, sınırlarımızda ve sınırlarımızın ötesinde bizlerin huzur ve güven içinde yaşaması için mücadele eden güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Yaşadığımız toprakları bize vatan kılmak için gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.

Türkiye’miz 2023 hedeflerini emin adımlarla ilerlerken son yıllarda dünya genelinde yaşanan olumsuzluklar ülkemizi de etkilemiştir. Önce Korona süreci şimdi de Rusya-Ukrayna savaşı dünya ekonomisini etkilemiş haliyle ülkemiz ekonomisi de enflasyon belasıyla karşı karşıya kalmıştır. Bugüne kadar milletçe tüm zorlukların üstesinden geldiğimiz gibi bu zorluk ve sıkıntıların üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm zorluklara rağmen Allah’ın izniyle, yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme stratejisi ile büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.

Evlatlarımıza yapacağımız en büyük katkı, onlara 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük, güçlü ve müreffeh Türkiye’yi miras bırakmak olacaktır.

Korona illetini yenip hamdolsun maskeleri hayatımızdan çıkarttık. Geleceğe umutla bakan, bayram sevinciyle de tebessüm eden yüzleri artık net görebileceğiz. Kalbimizdeki huzur, mutluluk, sevinç ikliminin yüzümüze yansımasını ailemize, dostlarımıza, sevdiklerimize doya doya gösterebileceğiz.

Bayramların, tüm Müslümanlar ve insanlık için de gerçek manasıyla “bayram” havasında geçmesini arzu ediyoruz.

Sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabbimden hepimizi bundan sonraki bayramlara sağlıkla, esenlikle ve huzurla kavuşturmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER