Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberSavaş Çifti Rusya'da Aşk Tazeledi

Savaş Çifti Rusya’da Aşk Tazeledi

Türk Rus Kültür ve Turizm yılı” için Rusya’ya giden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş aşk tazeledi. Savaş çifti, Hatay mutfağının eşsiz tatlarını Ruslara tanıtıyor.

Savaş Çifti Rusya’da Aşk Tazeledi

Rusya ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Başkan Savaş, “Türk Rus Kültür ve Turizm yılı dolayısıyla davet edildiğimiz, Rusya’nın St. Petersborg kentinde düzenlenen toplantıda Hatay’ımızın tarihini kültürel zenginliklerini, 2021 yılında düzenleyeceğimiz EXPO’yu ve UNESCO tarafından tescillenen mutfağını tanıtıyoruz.” ifadesinde bulundu.

Savaş Çifti Rusya’da Aşk Tazeledi

Savaş Çiftinin Rusya Ziyareti Hatay Turizmi Açısından Olumlu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş “Türk Rus Kültür ve Turizm yılı için Rusya’ya gitti.


Söz konusu ziyaretin Hatay turizmi açısından olumlu olmasını ümit eden Savaş, “Türk Rus Kültür ve Turizm yılı dolayısıyla davet edildiğimiz, Rusya’nın St. Petersborg kentinde düzenlenen toplantıda Hatay’ımızın tarihini kültürel zenginliklerini, 2021 yılında düzenleyeceğimiz EXPO’yu ve UNESCO tarafından tescillenen mutfağını tanıtıyoruz. Burada gerçekleştirdiğimiz toplantıların sonucunda Hatay ilimize turistlerin gelmesi noktasında olumlu yansımaların olacağını ümit ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER