Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHataySavaş Spor adamlarıyla bir araya geldi

Savaş Spor adamlarıyla bir araya geldi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı Müfit Tatlı, Hatay bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Amatör Spor Kulüp Başkan ve yöneticileri bir araya geldi.
Yemekli toplantıda, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, spor kulüpleri adına HBB Başkanı Lütfü Savaş’a plaket verdi. Başkan Lütfü Savaş, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün benim kefilim. Tüm kulüplerimize gereken desteği vereceğim” dedi.
Başkan Savaş, daha sonra yaptığı açıklamada, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığının ev sahipliğinde, iş insanı Oktay Küçükdüveyki sponsorluğunda verilen iftar yemeğinde amatör spor kulüp yöneticileri ile hem iftiramızı yaptık hem spora ve sporcuya verdiğimiz destekleri konuştuk.
U-14 Futbol kategorisinde Ply-Off grubunu ilk iki sırada tamamlayıp Türkiye Şampiyonası birinci kademe turunda Hatay ilimizi Adana ve Gaziantep’teki müsabakalarda temsil etme hakkını kazanan Arsuz Altıngençlik Spor Kulübü ile İskenderun Poyraz Spor Kulübü yöneticilerini tebrik eder, turnuva da başarılar dileriz.dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER