Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay"Savaş’ın aday göstermesine sevindik"

“Savaş’ın aday göstermesine sevindik”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı adayının Mehmet Öntürk olduğunu açıkladı.
Milletvekili Hüseyin Yayman, A Haber’de katıldığı canlı yayında yarın açıklanacak ’48 Başkan adayları tanıtım toplantısı’ öncesi Hatay’ın adayını açıkladı.


Yarın ki toplantı öncesi Mehmet Öntürk’e adaylığının tebliğ edildiğini hatırlatan Milletvekili Yayman, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yarın 48 başkan adayımız açıklanacak. Aralarında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Mehmet Öntürk’te yer alıyor. Zaten adaylığı kendisine tebliğ edildi ve toplantıya davet edildi” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Hatay’dan zaferle ayrılacağına inandığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine yarın adaylığı tebliğ edilecek olan sayın Mehmet Öntürk ile Hatay’ın kötü giden makus talihinin değişeceğine inanıyoruz. Son iki dönemdir belediyecilik hizmetlerinin çok gerisinde kalan Hatay, yeni dönemde adayımız Mehmet Öntürk ile hakettiği hizmetleri alacaktır. Çünkü Hatay hizmete susadı, yeni dönemde Cumhur ittifakının adayı ile hem Hatay’ın yeniden inşasında hem de belediyecilik hizmetlerinde hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

LÜTFÜ SAVAŞ’IN ADAY OLMASINA SEVİNDİK

CHP’de Lütfü Savaş’ın tekrar aday olmasına sevindiklerine dikkat çeken Hüseyin Yayman, konuşmasına şöyle devam etti:
CHP’nin kendi seçmeninden büyük tepki gören Lütfü Savaş’ı tekrar aday göstermesine sevindik, çünkü biz sandıktan çıkacak sonuçla onu göndermek istiyorduk, inşallah 31 Mart’ta Hatay’da yeni bir sayfa açılacak. Hatay’ı aile şirketi gibi yöneten anlayışın dönemi sona erecektir. İki dönemdir Hatay’a bir çivi dahi çakamayan ve hiçbir şey veremeyen adaydan kurtulacağız. Adayımız Mehmet Öntürk ile Hatay’da yeni bir dönem başlatacağız ve hem yerel de hem genel de hizmetlere doyuracağız.

AK PARTİ’NİN RAKİBİ AK PARTİ’DİR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapılacak yerel seçimlerde çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde sadece Hatay’dan değil ülke genelinden de başarıyla ayrılacağını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
“AK Parti’nin rakibi yine AK Parti’dir, yerel seçimlerde adaylarımızla, teşkilatlarımızla iyi bir strateji uygulayarak çalışılması gerekiyor. Biz kendi istikametimizi doğru tayin edersek, 22 yıldır başardığımız gibi milletle bağımızı güçlü tutmaya devam edersek, eğer biz bu boşluğu doldurursak, karşılık bulacağını düşünüyorum. Yani AK Partinin rakibi yine AK Partidir o zaman seçimi kazanırız. Burada partimizin her kademesindeki insanımıza görev düşüyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER