Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaSebze Hali Lansman Tanıtımı Gerçekleşti

Sebze Hali Lansman Tanıtımı Gerçekleşti

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hafta içinde “Antakya Meyve Sebze Hal Kompleksi lansman tanıtımını gerçekleştirdi. Hatay tarımı, esnafı, nakliyesi, ihracatı, kısacası ekonomisi için tarihi nitelikte olan bu günde gözler; Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Siyasi Parti yöneticilerini, mangalda kül bırakmayan STK yöneticilerini, Esnaf Oda Başkanlarını ve Meslek Odalarının temsilcilerini aradı.

Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar dışında kimseler yoktu.

AKP, CHP ve MHP Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, günlerdir, haftalardır, aylardır Antakya’nın gündemini meşgul eden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, HAGİAD, HASİAD, MÜSİAD ve KAGİD Başkanları, Yöneticileri, HESOB’un Birlik Başkanı, 80’e yakın Esnaf Odasının Başkanı, HAMOK bünyesindeki Meslek Odalarının Başkanları Yöneticileri, hatta Lions ve Rotary gibi kitle örgütlerini de dahil ederek sormak gerekmiyor mu?

58 yıl sonra, Hatay’ın 15 ilçesine hitap edecek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yanında, şehrin merkezi yerinde modern büyük bir Sebze Meyve Hal Kompleksi kuruluyor. Daha sağlıklı ve modern koşullarda hizmet edecek olan bu proje, sizleri ilgilendirmiyor mu? Antakya ve çevre ilçeler için böylesine hayati derecede önem taşıyan bir tesisin lansman tanıtımına katılmayıp, yıllardır Sebze Hali’ni eleştirenler ve mangalda kül bırakmayanlar, bunu nasıl izah edecekler?

LÜTFÜ SAVAŞ TEŞEKKÜRÜ ANLAMLI

Bu arada Proje sahibi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, sunum öncesinde salondakileri işaret edip, “Cesaret göstererek bizim bu toplantımıza katılan, Hatay’ımıza hizmet isteyen siz katılımcılara teşekkür ediyorum” demesinin de bir anlamı olduğunu hatırlatmak gerekir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER