Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSeçil Türkiye Şampiyonu

Seçil Türkiye Şampiyonu

Hatay BŞB Atletizm Takımı, Samsun’dan Türkiye Şampiyonluğu derecesiyle döndü. Hatay Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı sporcusu Seçil Akpınar, 5 km’lik U-20 kategorisi koşusunda Türkiye birincisi oldu. Şampiyon atletin bu başarısı yanı sıra, yine Hatay BŞB sporcusu atlet İnci Çiçek de Türkiye ikinciliği elde etti.
-ŞAMPİYON DÖNDÜ-
İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen Spor Toto Salon Türkiye Yürüyüş Şampiyonası’na katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, Hatay’a şampiyon olarak döndü. Türkiye Atletizm Federasyonu organizasyonu 5000 m branşında U20 Kadınlar kategorisinde HBB Spor Kulübü Milli Sporcularından İnci Çiçek Türkiye 2’ncisi olurken, Seçil Akpınar ise Türkiye Şampiyonu olarak Hatay halkına büyük bir gurur yaşattı.
-SAVAŞ’A TEŞEKKÜR-
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörleri Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer, başarılı sporcularıyla gururlandıklarını ifade ederken, “Katıldığımız her turnuvadan başarıyla dönmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sporun kentimizde yaygınlaşması başarılı sporcuların ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi için bizlere her zaman destek olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulundular. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER