Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞehit Sakaroğlu Mezarı Başında Anıldı

Şehit Sakaroğlu Mezarı Başında Anıldı

Atatürk havalimanında DAEŞ teröristleriyle girdiği çatışmada görevi başında şehit düşen, Arsuzlu Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu mezarı başında dualarla anıldı.

Kocaeli Gümrük Bölge Müdürlüğü’nden Bölge Müdür Yardımcısı Ali ihsan Merdanoğlu Başkanlığı’nda gelen heyet, İSDEMİR Gümrük Müdürü Şerafettin Bezci, Gümrük personeli Fikret Kanat ve çalışma arkadaşlarının nezaretinde, şehidimiz Umut Sakaroğlu’nu Karaağaç Şarkkonak’ta ki mezarı başında andı, ardından acılı aileye taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Bölge Müdür Yardımcısı Ali ihsan Merdanoğlu ve İSDEMİR Gümrük Müdürü Şerafettin Bezci, acılı ailenin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Merdanoğlu, “Bu toprakları vatan yapan, istiklali ve istiklalimiz için kahramanca şehadete eren kardeşlerimizden biri olan Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nu her zaman saygı ve minnetle hatırlayacağız. Bu vesilesiyle çalışma arkadaşlarımızla birlikte kabristanını ziyaret ettik. Dualar okuduk rabbim şefaatine nail eylesin, mekânını cennet eylesin, ruhu şad olsun inşallah. Bizler de onun ruhunu canlı tutacağız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER