Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberŞehit Umut Sakaroğlu İlkokulu'ndan Ankara'ya Anlamlı Ziyaret

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

Ankara‘ya gezi düzenleyen Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu öğretmenleri Meltem Yegül ve Büşra Kıyılı, öğrencilerine unutamayacağı anlar yaşattı. Öğretmenleri eşliğinde Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu öğrencileri, Atatürk‘ü ziyaret etti.

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

İlk olarak Anıtkabir’e giden Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu öğrencileri, Aslanlı yoldan yürüyerek Ata’nın mozolesinin bulunduğu alana geçti.Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezen Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu öğrencileri, fotoğraf ve görsel anlatımlarıyla Cumhuriyet tarihindeki önemli olaylar hakkında bilgiler edindi.

Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi ve savaşta kullanılan eşyaları yakından görme fırsatına erişti.

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu, İkinci Meclis Binası ve TBMM’yi de Ziyaret Etti

Anıtkabir görevlileri ve öğretmenler, Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu öğrencilerine tarihi olaylar hakkında bilgiler aktarırken, öğrencilerin sorularını da yanıtlayarak meraklarını giderdi.

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’ndan Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

Anıtkabir’in ardından İkinci Meclis, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Tacettin Dergahı, Mehmet Akif Ersoy Evi Müzesi, Hamamönü Tarihi Ankara Evleri, Tabiat Tarihi Müzesi ve Tuz Gölü’nü ziyaret eden Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’nun Müdürü Özgür Bönceoğlu, sosyal aktivitelerin de eğitimin bir parçası olduğunu, öğrencilerin vizyon sahibi olmalarını sağlayacak, ufuklarını açacak benzer etkinlikler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER