Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneSelda Asker ismi parkta yaşatılacak

Selda Asker ismi parkta yaşatılacak

AÇKD Başkanı Nilgün Karasu, yaptığı açıklamada, 8 Nisan 2024 tarihinde kaybettikleri dernek başkanlarından memleket sevdalısı, çevre aktivisti, ömrünü çevre mücadelelerine adamış Selda Asker’in adını ölümsüzleştirmek amacıyla Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün tarafından Belediye Meclisine yazılı önerge verildiğini belirtti.
Dernek Başkanı Nilgün Karasu’nun Belediye Başkanına sunmuş olduğu sözlü talep üzerine Dursunlu Mahallesi Harbiye Bulvarı üzerindeki bir parka Çevre Aktivisti Selda Asker’in isminin verilmesi Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün tarafından olumlu kabul gördü.
AÇKD Başkanı Nilgün Karasu, emeği geçenlere teşekkür ederek, şöyle devam etti:
Defne Belediye Meclisine Başkan tarafından verilen yazılı önerge toplantıya katılan tüm meclis üyelerinin kabul oyu ile gündeme alınması oy birliği ile kabul edilmiş ve önerge İsimlendirme Komisyonuna havale edilmiştir.
Defne Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Özgün’e ilgi ve duyarlılıklarından dolayı kendim, Antakya Çevre Koruma Derneği ve Selda Asker’in ailesi ile tüm sevenleri adına çok teşekkür ediyoruz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER