Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaSemerciler Çarşısında onarım sürüyor

Semerciler Çarşısında onarım sürüyor

Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren önderliğinde yapılan çalışmalar ile eski güzel günlerine adım adım ilerliyor

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşayan Semerciler Çarşısı , Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren önderliğinde yapılan çalışmalar ile eski güzel günlerine adım adım ilerliyor.

Çarşı esnafının da tam destek verdiği çalışmalar her geçen gün Semerciler Çarşısının daha güzel bir görünüm kazanmasına vesile olurken, eksiklerin bir an evvel tamamlanması adına çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Her geçen gün yaşanan hareketliliğin çarşı esnafını mutlu ettiğini ifade eden Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren yaptığı açıklamasında, “Bir yasa dışı bir talepte bulunmuyoruz. Tarihi uzun çarşının can damarlarından biri olan Semerciler Çarşımızın bir an evvel ayağa kalkması için taleplerimizi peş peşe sıralıyoruz. Allah razı olsun ki ilk andan itibaren yöneticilerimiz de bu taleplerimize duyarsız kalmayarak ne gerekiyorsa yaptılar. Tüm çarşı esnafımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Bugün gördüğünüz gibi HATSU ekibi yaşanan su sıkıntısını çözmek adına çalışıyor. Bu çalışmada inşallah kısa sürede tamamlanarak su sorunu diye bir şey kalmayacaktır.
Semerciler çarşımızın ayağa kalkması için ilk günden itibaren talimatlarını veren kıymetli koordinatör valilerimize, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat’a, Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener’e, Hatay Büyükşehir Belediyesi Saha Amiri Mehmet Savaş’a ,Gün boyu burada faaliyet gösteren temizlik görevlisi arkadaşlarımıza ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER