Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaSemra Tekin Dualarla Uğurlandı

Semra Tekin Dualarla Uğurlandı

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Kurucularından, Araştırmacı, Tarihçi Yazar, Kültür ve Turizm eski Müdürlerinden Emekli Müfettiş Mehmet Tekin’in eşi Semra Tekin dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay Tarihi eserini Hatay’a kazandıran, Araştırmacı-Yazar Mehmet Tekin’in eşi Semra Tekin’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine İl  Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız, Antakya Ga zeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik ve İdari Personeller ,  Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Uzun Çarşı Esnafları, Akraba ve Sevenleri katılarak Tekin ailesinin acısına ortak oldular.

Atayurt Gazetesi ailesi olarak   Merhume Semra Tekin’e Allah’tan rahmet, Mehmet Tekin Hocamızın şahsın kederli ailesine başsağlığı diliyor, acılarını içtenlikle paylaşıyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER