Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaŞenköy Projesi Neden Değerlendirilmiyor?

Şenköy Projesi Neden Değerlendirilmiyor?

Antakya Küçük Sanayi Sitesi esnafı, asrın felaketinden sonra işyerlerini kaybetmelerinin ardından yeni işyerleri için yer aranırken, Şenköy Sanayi sitesi projesinin değerlendirilmemesine dikkat çektiler.

Gazetemizi ve Gazetemiz sahibi Ahmet Abdullahoğlu’nu arayan, Mobilyacı, imalatçı, kunduracı gibi esnaflar, 4 aydan beri yıkılmış işyerlerinden dolayı geçim sıkıntısı yaşamaya başladıklarını ve bir an önce işyerlerine kavuşmalarını beklediklerini dile getirirken, “6 Şubat felaketinde işyerlerimiz yerle bir oldu. Aradan 4 ay geçmesine rağmen yer arayışlarından bir sonuç çıkmadı. Biz yetkililere sesleniyoruz, yer arayacağınıza her şeyi hazır durumda olan Şenköy Sanayi Sitesini neden değerlendirmiyorsunuz?

Ailelerimiz, çoluk çocuğumuz, per perişan. Bir an önce işlerimize dönüp aile geçimlerimizin geçimlerini sağlamak istiyoruz.

Yıllardır Şenköy mevkiinde Sanayi Sitesi Projesi hazırlığı yapılmış kamuoyu tarafından konuşulan bu sanayi sitesinin Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandığı ancak bir türlü faaliyet geçmedi.

Hazır zemin etüdünün sağlam olduğu mevkide Sanayi Sitesi Projesinin olduğu konuşulurken neden başka yerlerde aynı zamanda zemin etüdünün ne olduğu bilinmeyen mevkilerde Sanayi sitesi arayışı yapılıyor ki?

Bu arada  yetkililerin yanı sıra, işyerleri yerle bir olan Antakya Sanayi Sitesi esnafı  Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’a de sesleniyoruz: Sayın Başkan, yaptığınız bu projeyi neden hayata geçirmiyorsunuz? Yaklaşık altı ay önce sosyal medya hesabınızdan tapu paylaşımları yapmıştınız, esnaf ayakta durmak istiyor. İşyerleri yıkılmış esnaflar olarak sizden yardım ve destek bekliyoruz. Bu siteyi esnaf için kurdunuz, s ize teşekkür ediyoruz, işte sitenin faaliyete geçirilmesinin tam zamanı değil mli?

Sayın Başkan Mehmet Alakuş ve yetkililer lütfen sesimize kulak verin. Ailelerimiz bizden ekmek bekliyoruz, bunu da sağlamanızı diliyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER